RosenFalk

....ett hus i skogen....

Publicerad 2015-05-18 12:17:00 i Allmänt,

Självklart kom jag hit för sent den 23 januari 2015. Huvudbyggnaden var redan riven, och kvar var grunden. Men eftersom det inte är mina trakter, mer än att jag är däruppe via jobbet ibland, så är det lätt att missa. 
Trots det så fanns det ändå lite intressan att fota, som spår av en grund inne i skogen och ett gäng stenar i en murformation.
 
 

Gården på Hedlunda

Publicerad 2015-05-18 11:53:00 i Allmänt,

Jag passade på att ta mig hit en lördag i början av december 2014. Jag var på väg till ett annat ställe också(marknad), men tog mig hit först, just innan solen försvann helt. Jag hade turen att träffa på ett bekant ansikte som visade mig vart jag kunde ta mig in bakom staketet. Det är andra gången som han har hjälpt mig, och det är försiktiga jag tacksam för. Han har även skickat en bild som det såg ut under sommaren 2014. Efter helgen så började man riva resten av gården, så jag var verkligen ute på rätt dag. Jag fick även en bild från rivningen av honom.
Jag har försökt fånga känslan av att vara där, och fota detaljer mer än att dokumentera, även om det också är gjort fast det inte kommer läggas upp någonstans.
 
sommar 2014
 
6 december 2014
december 2014, under veckan.

Stockholms vackra sida...

Publicerad 2015-05-03 19:36:00 i Allmänt,

Det var dags för Burlesque Festivalen 2014 i Stockholm igen, och denna gång fick jag åka ner själv natten till lördag den 11 oktober då Sally åkte ner redan natten till fredag.
Resan gick bra, och trots att det var grymt läskigt att gå första biten fram till gamla stan till Zinkensdamm så hittade jag fram. Mötte upp Sally för frukost. Både lördagen och söndagen spenderades delvis på "stan" under dagen, innan festivalen/showen på lördag kväll. Vi gick runt på södermalm och kanske har man börjat ha lite mer koll på området. Så pass att det kanske är läge att kolla in en ny stadsdel. Djurgården kom på tal...
 
 
En helt okej byggnad bredvid en gammal byggnad.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela